Bioesen dodatci za stočnu hranu
Bioesen doo
Bioesen dodatci za stočnu hranu

PROIZVODNJA DODATAKA ZA STOČNU HRANU
- ALTERNATIVA ANTIBIOTICIMA -

linija

Bioesen preparati za ćurke

 

bela linija
Bioesen
Histessen

 

Histessen

ADITIV ZA HRANU ZA ĆURKE
ORIGINAL FORMULA
PRIRODAN PROIZVOD

 

Sastav i način primene

SASTAV 1 g praška sadrži: Mešavina biljnih ulja 0.075 mg, dekstroza 0.150 g, NaCl 0.020 g, pšenično bračno 0.333 g, kukuruzno brašno 0.422 g
NAMENA PROIZVODA HISTESSEN se dodaje hrani za ćurke sve vreme tova. Kako se radi o biljnim esencijalnim uljima nema bilo kakvog ograničenja u primeni.
DEJSTVO Mešavina biljnih ulja u preparatu HISTESSEN efikasno sprečava i neutrališe infekciju ćuraka protozoom Histomonas meleagridis, uzročnikom histomonijaze ili bolesti crne glave. Prednost HISTESSEN-a u odnosu na druge antiprotozoalne supstance je što aktivni sastojci esencijalnih biljnih ulja iz preparata efikasno deluju i na Escherichia coli, Bacillus subtilis i Clostridium spp., bakterije čije je prisustvo u digestivnom traktu ćurki neophodno za razvoj histomonijaze. Sa druge strane, posebno je značajno da aktivni principi esencijalnih biljnih ulja ispoljavaju i jasna antinematodna svojstva, odnosno uništavaju intestinalnu nematodu ćurki Heterakis gallinarum, koja je odgovorna za prenošenje Histomonas meleagridis. Ovakvo trostruko delovanje HISTESSEN-a daje mu znatno veću efikasnost od klasičnih antihistomonijaznih lekova. Ni malo manje značajno je da biljna ulja i njihovi aktivni principi u digestivnom traktu deluju zaštitno na crevni epitel, poboljšavaju varenje, stimulišu korisnu mikrofloru, poboljšavaju prirast i opšte zdravstveno stanje ćurki. Preparat deluje povoljno u periodu stresa, kada obično dolazi do infekcija i poremećaja funkcije digestivnog trakta.
NAČIN PRIMENE Preparat se primenjuje umešan u hranu u količini koja iznosi: 1 kg preparata na 1 tonu hrane.
NAPOMENA Da bi se preparat ravnomerno umešao, potrebno ga je prvo umešati u manju količinu hrane a zatim umešati u konačnu količinu hrane. KARENCA: Nema ograničenja za meso i jaja ćurki.
NEŽELJENI EFEKTI Ne postoje
NAČIN ČUVANJA Na suvom, hladnom i mračnom mestu, zaštićenom od ulaska glodara, insekata, ptica i drugih životinja.
PAKOVANJE 100 gr, 1 kg
ROK UPOTREBE 12 meseci

kokosi

misija i vizija

Naš kupac je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pogodnost našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti proizvodima koji ispunjavaju različite potrebe naših kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i proizvodnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

 

logo bioesen

Dodaci ishrani za ŽIVINU

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani živine, bilo da se bavite uzgojem koka nosilja ili ćuraka. Počevši od kompletne stočne hrane i dodataka ishrani pa sve do premiksa.


DODACI ISHRANI ZA ŽIVINU

dodaci ishrani za kokoske

 

 

dodaci ishrani za kokoske

Dodaci ishrani za SVINJE

linija

U svakoj fazi razvoja, tova i reprodukcije, prehrambene potrebe svinja se menjaju. Zbog toga smo razvili dodatke ishrane prilagođene svinjama i njihovim potrebama. Ovim konceptom smo omogućili da prasad, svinje u tovu i reprodukciji dobiju tačno ono što to im je potrebno za svaku fazu njigovog razvoja.


DODACI ISHRANI ZA SVINJE

 

 

Dodaci ishrani za GOVEDA

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani goveda, bilo da se bavite uzgojem tovnih, mlečnih goveda ili da se bavite uzgojem teladi.

Naši proizvodi za dodatke u ishrani muznih krava, junadi i teladi su prilagođeni potrebama životinja. Kombinacija preparata, uputstava i stručnih saveta daju Vam vaš poseban program ishrane.


DODACI ISHRANI ZA GOVEDA

dodaci ishrani za kokoske
linija

All rights reserved © 2020 Bioesen DOO

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH