Bioesen dodatci za stočnu hranu
Bioesen doo
Bioesen dodatci za stočnu hranu

PROIZVODNJA DODATAKA ZA STOČNU HRANU
- ALTERNATIVA ANTIBIOTICIMA -

linija

Bioesen preparati predstavljaju dobru zamenu za antibiotike, sulfonamide i kokcidiostatske preparate

Bioesen

Bioesen

Bioesen

Bioesen

bela linija

Bioesen doo, proizvodnja

linija

Proizvodni objekat Bioesen doo, prostorije i infrastruktura, namenski su projektovani, izgrađeni i održavani tako da u potpunosti odgovore svim zahtevima savremene proizvodnje po HACCP principima.

Proizvodna oprema i uređaji su tehnološki napredni, kvalitetom i kapacitetima omogućavaju proizvodnju vrhunskih proizvoda i brz odgovor na zahteve tržišta.

Dobavljači sirovina i materijala su odabrani, provereni i sposobni da sertifikovanim kvalitetom, asortimanom i količinama, isprate sve potrebe zahtevne proizvodnje.

Permanentna interna i eksterna kontrola sirovina i materijala pri ulazu u proizvodnju, omogućava dobijanje vrhunskog proizvoda, a precizno definisani proizvodni procesi i parametri, kontrolisani u svakom segmentu proizvodnje od ulaza sirovina do izlaza gotovog proizvoda, su garant proizvodnje bezbednog i kvalitetnog proizvoda.

Eksterna kontrola Bioesen gotovih proizvoda, u akreditovanim laboratorijama, u propisanim intervalima i u skladu sa važećom regulativom za hranu za životinje, garantuje kupcu kvalitet proizvoda.

Bioesen stručni tim, uz permanentno usavršavanje, posvećeni su ispunjavanju postavljenih ciljeva proizvodnje uz poštovanje svih usvojenih standarda.

Zašto Bioesen?

linija

  • Savremena proizvodnja u skladu sa HACCP sistemom

  • Napredna tehnologija

  • Visokokvalitetni i sertifikovani dobavljači

  • Precizno definisan proizvodni proces i parametri

  • Kontinuirana ulazna i izlazna kontrola

  • Kontrola kvaliteta u akreditovanim laboratorijama

  • Permanentno usavršavanje stručnog tima

misija i vizija

Naš kupac je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pogodnost našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti proizvodima koji ispunjavaju različite potrebe naših kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i proizvodnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

 

logo bioesen

Dodaci ishrani za ŽIVINU

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani živine, bilo da se bavite uzgojem koka nosilja ili ćuraka. Počevši od kompletne stočne hrane i dodataka ishrani pa sve do premiksa.


DODACI ISHRANI ZA ŽIVINU

dodaci ishrani za kokoske

 

 

dodaci ishrani za kokoske

Dodaci ishrani za SVINJE

linija

U svakoj fazi razvoja, tova i reprodukcije, prehrambene potrebe svinja se menjaju. Zbog toga smo razvili dodatke ishrane prilagođene svinjama i njihovim potrebama. Ovim konceptom smo omogućili da prasad, svinje u tovu i reprodukciji dobiju tačno ono što to im je potrebno za svaku fazu njigovog razvoja.


DODACI ISHRANI ZA SVINJE

 

 

Dodaci ishrani za GOVEDA

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani goveda, bilo da se bavite uzgojem tovnih, mlečnih goveda ili da se bavite uzgojem teladi.

Naši proizvodi za dodatke u ishrani muznih krava, junadi i teladi su prilagođeni potrebama životinja. Kombinacija preparata, uputstava i stručnih saveta daju Vam vaš poseban program ishrane.


DODACI ISHRANI ZA GOVEDA

dodaci ishrani za kokoske
linija

All rights reserved © 2020 Bioesen DOO

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH