Bioesen dodatci za stočnu hranu
Bioesen doo
Bioesen dodatci za stočnu hranu

PROIZVODNJA DODATAKA ZA STOČNU HRANU
- ALTERNATIVA ANTIBIOTICIMA -

linija

Bioesen preparati predstavljaju dobru zamenu za antibiotike, sulfonamide i kokcidiostatske preparate

Bioesen

Bioesen

Bioesen

Bioesen

bela linija

Bioesen doo, politika kvaliteta

linija

Osnovno opredeljenje u politici kvaliteta ISO 9001:2008 u preduzeću Bioesen je da zadovolji zahteve kupca i poslovne partnere svojim proizvodima i načinom rada i da neguje stečeni imidž poštenog i korektnog preduzeća.

Realizacija takvog opredeljenja bazirana je na stručnom, sposobnom i kreativnom kadru i tehničko-tehnološkim resursima organizovanim kroz savremen sistem poslovanja koji se neprekidno usavršava i teži da bude u samom vrhu ove delatnosti.

Preduzeće Bioesen sertifikovano je po HACCP principima od 2010.g. i prema standardu EN ISO 9001:2015 od 2017.g., od strane sertifikacionog tela TÜV AUSTRIA CERT GMBH iz Austrije.

Svi zaposleni u preduzeću Bioesen dužni su da se pridržavaju dokumentacije sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 kao i HACCP sistema.

Oni su dužni da budu nosioci nove kulture rada, čime afirmišu sebe i daju doprinos preduzeću i društvu uopšte.

Za najniži nivo našeg rada podrazumevamo pravovremeno, sveobuhvatno i kvalitetno izvršavanje ugovorenih obaveza i zaštitu interesa naših kupaca i poslovnih partnera svuda i trajno.

Naši kupci i poslovni partneri u to mogu biti potpuno uvereni, jer »Bioesen čuva esencijalne vrednosti«.linija

sertifikat

sertifikat

misija i vizija

Naš kupac je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pogodnost našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti proizvodima koji ispunjavaju različite potrebe naših kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i proizvodnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

 

logo bioesen

Dodaci ishrani za ŽIVINU

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani živine, bilo da se bavite uzgojem koka nosilja ili ćuraka. Počevši od kompletne stočne hrane i dodataka ishrani pa sve do premiksa.


DODACI ISHRANI ZA ŽIVINU

dodaci ishrani za kokoske

 

 

dodaci ishrani za kokoske

Dodaci ishrani za SVINJE

linija

U svakoj fazi razvoja, tova i reprodukcije, prehrambene potrebe svinja se menjaju. Zbog toga smo razvili dodatke ishrane prilagođene svinjama i njihovim potrebama. Ovim konceptom smo omogućili da prasad, svinje u tovu i reprodukciji dobiju tačno ono što to im je potrebno za svaku fazu njigovog razvoja.


DODACI ISHRANI ZA SVINJE

 

 

Dodaci ishrani za GOVEDA

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani goveda, bilo da se bavite uzgojem tovnih, mlečnih goveda ili da se bavite uzgojem teladi.

Naši proizvodi za dodatke u ishrani muznih krava, junadi i teladi su prilagođeni potrebama životinja. Kombinacija preparata, uputstava i stručnih saveta daju Vam vaš poseban program ishrane.


DODACI ISHRANI ZA GOVEDA

dodaci ishrani za kokoske
linija

All rights reserved © 2020 Bioesen DOO

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH