Bioesen dodatci za stočnu hranu
Bioesen doo
Bioesen dodatci za stočnu hranu

PROIZVODNJA DODATAKA ZA STOČNU HRANU
- ALTERNATIVA ANTIBIOTICIMA -

linija

Bioesen preparati predstavljaju dobru zamenu za antibiotike, sulfonamide i kokcidiostatske preparate

Bioesen

Bioesen

Bioesen

Bioesen

bela linija

Bioesen doo, Kula

linija

Društvo za proizvodnju i promet Bioesen doo osnovano je 2002. godine, sa osnovnom delatnošću u proizvodnji dodataka za stočnu hranu.

Bioesen doo je razvio i osvojio proizvodnju, specifičnih dodataka za stočnu hranu, baziranih na aktivnim principima iz etraskih ulja lekovitog bilja, koji svojom efikasnošću uspešno rešavaju probleme u zdravstvenoj zaštiti životinja kao i probleme u prezervaciji stočne hrane.

U razvoju novih i kontroli postojećih proizvoda Bioesen doo saradjuje sa nizom naučnih ustanova u Srbiji (Naučni institut za veterinarstvo Novi Sad, Tehnološki fakultet Novi Sad, Veterinarski fakultet Beograd, Poljoprivredni fakultet Novi Sad, Institut za prehrambene tehnologije Novi Sad, Veterinarski institut Sombor, Veterinarski institut Zrenjanin i drugi).

Razvijajući partnerski odnos sa kupcima i vodeći računa o njihovim potrebama, kao i kretanjima u savremenoj stočarskoj proizvodnji i promenama regulative EU u oblasti proizvodnje stočne hrane, Bioesen doo se pozicionirao kao nezamenljiv deo lanca u stočarskoj proizvodnji.

Kao logičan nastavak uspešnog poslovanja, i posledica sabranog iskustva u stočarstvu , kupovina farme svinja u Mokrinu kod Kikinde, 2007 godine, označila je početak novog poglavlja u razvoju Bioesen doo.

I pored poznatih nepovoljnih okolnosti za razvoj stočarstva, od potpuno prazne i devastirane farme, u svega nekoliko godina , Bioesen doo je uspeo da stvori uspešnu , modernu farmu.

Investiranje u opremu za smeštaj životinja, izgradnja i opremanje automatizovane mešaone stočne hrane, prijemne i skladišne kapacitete za žitarice, rekonstrukcija minfrastrukture , ulaganje u kvalitetnu genetiku životinja, i praćenje trendova u savremenom stočarstvu, doveli su do proizvodnih rezultata koji su po svim kriterijumima medju vodećima u zemlji.

Zahvaljujući neprekidnom razvoju i usavršavanju, kao i prihvatanju izazova novog i nepoznatog, Bioesen doo je spreman za vreme pred njim. Praćenje i usavršavanje postojećih , primena i razvoj novih tehnologija to je ono što će obeležiti naredne godine.

misija i vizija

Naš kupac je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pogodnost našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti proizvodima koji ispunjavaju različite potrebe naših kupaca. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i proizvodnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

 

logo bioesen

Dodaci ishrani za ŽIVINU

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani živine, bilo da se bavite uzgojem koka nosilja ili ćuraka. Počevši od kompletne stočne hrane i dodataka ishrani pa sve do premiksa.


DODACI ISHRANI ZA ŽIVINU

dodaci ishrani za kokoske

 

 

dodaci ishrani za kokoske

Dodaci ishrani za SVINJE

linija

U svakoj fazi razvoja, tova i reprodukcije, prehrambene potrebe svinja se menjaju. Zbog toga smo razvili dodatke ishrane prilagođene svinjama i njihovim potrebama. Ovim konceptom smo omogućili da prasad, svinje u tovu i reprodukciji dobiju tačno ono što to im je potrebno za svaku fazu njigovog razvoja.


DODACI ISHRANI ZA SVINJE

 

 

Dodaci ishrani za GOVEDA

linija

Kompanija Bioesen pruža širok spektar proizvoda za dodatke u ishrani goveda, bilo da se bavite uzgojem tovnih, mlečnih goveda ili da se bavite uzgojem teladi.

Naši proizvodi za dodatke u ishrani muznih krava, junadi i teladi su prilagođeni potrebama životinja. Kombinacija preparata, uputstava i stručnih saveta daju Vam vaš poseban program ishrane.


DODACI ISHRANI ZA GOVEDA

dodaci ishrani za kokoske
linija

All rights reserved © 2020 Bioesen DOO

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH